Óvodánk számos díjat is begyűjtött az elmúlt években, amire büszkék vagyunk.

2008-ban a Közoktatási Kiválóság Mintaprojekt keretében elnyertük az EFQM által meghirdetett “Elkötelezettség a kiválóságért” európai oklevelet és a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület díját. Az EFQM modell alapján végzett önértékelést, ezen belül az alkalmazottak teljesítmény értékelésének kidolgozását már e programok keretében megkezdtük.

2009-ben és 2010-ben is a teljesítménymotivációs pályázaton kiváló minősítést kaptunk.

A Depónia Nonprofit Kft. partner intézményei (Székesfehérvári bölcsődék, óvodák, általános- és középiskolák) körében szervezett folyamatos szelektív hulladékgyűjtési akciójában a 2014-2015. első félévében első helyezést értünk el.

A gyermek- és partnerközpontú szolgáltatás biztosításának megvalósítása érdekében 2000-2002 között az Oktatási Minisztérium pályázati támogatásával kiépítettük a közoktatásra kidolgozott, ágazatspecifikus minőségbiztosítási rendszert, a COMENIUS 2000 közoktatási minőségfejlesztési program I. intézményi modelljét, és jogosultságot szereztünk a “COMENIUS 2000 Közoktatási Minőségfejlesztési Program kiépítésével Partnerközpontú nevelési intézmény” megjelölés használatára. A kiépített modellt azóta is működtetjük, és megkezdtük a teljes körű minőségirányítási rendszer kiépítését. A Közoktatási Minőségfejlesztési Programigazgatóság 2001. májusában megkezdte a COMENIUS 2000 Intézményi Klubhálózat működtetését. Megbízásuk alapján regionális COMENIUS klubházigazda feladatokat láttunk el, hét klubfoglalkozást szerveztünk.

A Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság rendezte meg az ”Úton-útfélen” megnevezésű közlekedésbiztonsági és balesetmegelőzési témájú bábversenyt, amelynek hagyományosan a budapesti Rendőrségi Igazgatási Központ Auditóriuma adott otthont.

A regionális jellegűvé bővített versenyre a Pest megyei csapatok mellett Bács-Kiskun, Fejér, Komárom-Esztergom és Jász-Nagykun-Szolnok megyéből érkeztek, összesen 15 csapat: 8 óvodás és 7 iskolás bábcsoport.

A verseny célja a közúti gyermek balesetek megelőzése, amelyek egy része a gyermekek figyelmetlenségéből adódik (hirtelen úttestre lépés, átfutás, takarásból kilépés, elsőbbség meg nem adása kerékpárosként, helytelen irányváltoztatás stb.).

A szervezők a bábverseny által is olyan lehetőséget ragadtak meg, amelynek segítségével megismertethették a gyerekekkel a közlekedési szabályokat, és felhívhatták a figyelmüket a közutakon rájuk leselkedő veszélyekre.

Óvodánk több alkalommal is részt vett a versenyen, és legnagyobb örömünkre gyermekeink az előadásukkal 2009-ben és 2010-ben 3.helyezést, 2011-ben pedig 2. helyezést, 2013-ban 1. helyezést értek el.

Gratulálunk minden résztvevőnek!