A Felsővárosi Óvoda Szülői Szervezete szeretettel vár mindenkit a 31. Szülők Báljára, amelyet 2019. február 9-én 19 órától hajnali 3-ig a Felsővárosi Közösségi Házban. A felsővárosi hagyományokat követve a bál batyus jellegű, enni és innivalóról mindenki saját maga gondoskodik.

Az idei évben a bál bevételéből óvodánk alapítványát támogatjuk, a pénzt fejlesztő játékokra és egy notebook vásárlására fordítjuk.

Szeretnénk, ha minél többen részt vennétek a mulatságon, hoznátok rokonokat, ismerősöket, barátokat is. Ennek érdekében az alábbi programot kínáljuk:

  • 19:00–tól 19:30-ig: köszöntő, a 31. Felnőtt farsangi bál megnyitása, nyitótánc;
  • 19:30–tól: vacsora batyuból, tánc, közben
  • 21:00, 22:30 és 24:00-kor meglepetésműsor;
  • 1:00-kor tombolasorsolás, majd folytatódik a mulatság.

Belépőjegyet a jegyigénylő lap kitöltésével lehet kérni az irodában 2000 Ft/fő áron.

Ha esetleg nem tudnátok eljönni támogató jegyet vásárolhattok, ezzel segítve a gyermekek óvodai környezetének szebbé tételét, eszközeinek gazdagítását.

A zenét ebben az évben is Nagy László szolgáltatja.

Hagyományainkhoz híven az idei felnőtt farsangon is lesz tombolajegy árusítás.

A tombola 200 Ft-ba kerül. A tombolán kisorsolásra szánt ajándéktárgyakat, utalványokat, felajánlott szolgáltatásokat ismételten szeretnénk minél nagyobb számban összegyűjteni, hogy senki se menjen haza üres kézzel. Ezért kérünk minden szülőtársat, hogy otthon, barátai, ismerősei körében gyűjtse és hozza el a tombola ajándéknak alkalmas tárgyakat, és lehetőség szerint kutasson fel a tombolasorsolást szívesen szponzoráló magánszemélyeket, vállalkozásokat.

Köszönjük!